L'equip de govern de Sant Pere de Ribes es reuneix amb el conseller d'Educació avui

L'equip de govern de Sant Pere de Ribes (PSC, ICV i ERC) es reunirà finalment amb el conseller d'Educació, Ernest Maragall, aquesta tarda per tractar el futur de l'IES Montgròs. La trobada, que tindrà lloc a Sant Pere de Ribes, s'havia de realitzar divendres. En aquesta reunió, el govern local tornarà a demanar a Educació que el segon institut de Ribes ofereixi també batxillerat, tal com estava previst des del principi. L'Ajuntament del municipi va aprovar una moció en el darrer ple municipal per reivindicar aquesta opció educativa, després que la Generalitat informés al maig que el nou centre es tiraria endavant però sense impartir batxillerat.

L'Associació de mares i pares de l'IES Montgrós té bones expectatives sobre la reunió d'avui, en la qual també podrà participar, segons explica la seva presidenta, Quima Albate. L'AMPA demanarà al conseller d'Educació un compromís per escrit que asseguri que el centre impartirà batxillerat. Com a mesura de pressió, l'AMPA ha aturat les matriculacions dels alumnes de segon, tercer i quart d'ESO de l'IES. En aquests cursos només s'han matriculat 12 dels 150 alumnes que haurien d'anar a classe el proper curs escolar. Demà, l'associació de pares i mares es reunirà per valorar la decisió sobre el futur de l'IES que hagi pres la Generalitat, i decidir així si es continua amb la paràlisi de les matriculacions, o si es posen en marxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona