L'IES Montgròs de Ribes oferirà el batxillerat si disposa de més de 130 alumnes disposats a cursar-lo

El segon institut de Ribes impartirà el batxillerat sempre que disposi d'un mínim de 130 alumnes que el demanin, segons va explicar ahir el conseller d'Educació, Ernest Maragall. En una visita al CEIP Les Parellades, actualment en construcció, el conseller va explicar que es posarà en marxa una comissió de seguiment que analitzarà la necessitat d'impartir el batxillerat, en què estarà representat tant el Departament d'Educació com l'Ajuntament, l'equip docent de l'institut i l'associació de pares del centre. Aquesta comissió serà l'encarregada de fer un seguiment de les matriculacions de l'institut i es reunirà amb el conseller d'Educació a la tardor vinent. En tot cas, Maragall va apuntar que serà «el mateix centre» qui hagi de treballar per aconseguir el batxillerat i que l'única opció prevista és que se n'imparteixin dues línies.

La primera fase de l'edifici de l'IES estarà llest al setembre del 2010 per impartir tres línies d'ESO, segons va explicar el conseller d'Educació. L'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, va qualificar la reunió amb el conseller com a «molt positiva» i va assegurar que les famílies poden matricular els seus fills al centre «amb tota la tranquil·litat del món».

L'AMPA de l'institut es reunirà avui en assemblea per decidir si es posa fi a l'aturada de les matriculacions al centre, una mesura de pressió per aconseguir que l'institut imparteixi batxillerat. La regidora d'Educació, Carme Farràs, va afegir que el 2011 podria començar a funcionar una línia provisional de batxillerat si es veiés que el curs següent hi ha la possibilitat que ja puguin impartir-se'n dues línies.

El conseller d'Educació també va referir-se al bon ritme de les obres del CEIP Les Parellades, que estaran llestes perquè els alumnes puguin estrenar el centre el setembre, segons Maragall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla