Educació

La FAPA posa en marxa la campanya contra la llei del ministre Wert

L'executiva prepara els cascs per a l'ampli programa de xerrades

Des que va arrancar la campanya informativa amb l'aprovació unànime de l'Assemblea General de la Confederació Gonzalo Anaya, les federacions concreten les xerrades a través de les agrupacions i coordinadores comarcals de les AMPA que articulen el moviment associatiu per tot el territori valencià, tot amb la col·laboració i suport de la Plataforma per l'Ensenyament Públic i diversos col·lectius cívics i veïnals.

Així, tan sols en una setmana, FAPA-València, FAPA Castelló Penyagolosa i FAPA Enric Valor Alacant ja han programat un total de 12 xerrades de les almenys 34 que s'havien projectat inicialment. A les ja programades al Port de Sagunt (Camp de Morvedre) i a la Malvarrosa (València), se sumen ara les xerrades a Torrefiel i al CEIP Vicente Gaos (València), al Grau de Castelló (La Plana Alta), a Vila-Real, a la Vall d'Uixó i a Borriana (Plana Baixa) , a Sogorb (L'Alt Palància), Benicarló (Baix Maestrat), a L'Alcora ( L'Alcalaten) i a El Pinós (Vinalopó mitjà)

D'aquesta manera es desenvolupa la Campanya “Educació Pública, SI- Llei Wert, NO” que te com a objectiu informar sobre els principals canvis de la Llei Wert i defensar l'educació pública davant les agressions de les polítiques econòmiques i educatives de l'Administració valenciana i de l'Estat.

La valoració de la presidenta de la Confederació Gonzalo Anaya és positiva i assegura que es va assolint a poc a poc l'objectiu de portar el casc a totes les comarques del territori i oferir-lo als assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.