S'inicia un nou curs al Centre de Formació d'Adults Baix Montseny amb més de 400 alumnes matriculats

El Centre de Formació d'Adults Baix Montseny ha començat el curs 2009-2010 amb més de 400 alumnes matriculats. Divendres passat va tenir lloc l'acte d'inauguració a la Sala Petita de l'Ateneu amb la presència de l'alcalde Francesc Deulofeu, la regidora de Comunitat, Laura Costa i l'expert en formació d'adults, Alfons Formariz. Davant més d'un centenar de persones, l'equip docent va explicar el funcionament del centre i de tots els ensenyaments que es porten a terme. El professor Alfons Formariz va fer una xerrada sota el títol «La importància de la formació de les persones adultes».

L'alcalde de Sant Celoni va remarcar «la importància de la formació per millorar la nostra societat» i va valorar la qualitat del centre i la seva oferta formativa, «que és la més gran de tot el Vallès Oriental», especialment en el context social actual. Francesc Deulofeu va parlar de les bones expectatives de futur per l'aposta en el nou edifici integral de Formació i Ocupació a Sax Sala per una banda, i amb la definició del model educatiu 0-16 amb la participació de tota la Comunitat Educativa, per l'altra.”

Com a conseqüència de la conjuntura actual s'ha detectat una creixent demanda de formació en la majoria d'ensenyaments programats, fet que ha portat a l'ampliació d'algun grup i matèries específiques del curs d'accés a la formació professional de grau superior que ha estat el més sol·licitat.

L'escola municipal d'adults de Sant Celoni, a la qual també hi assisteixen persones d'altres municipis, compta amb una àmplia oferta formativa i una experiència de vint-i-un anys de funcionament que la fa ser un referent en l'àmbit de l'educació permanent.

Les classes es van iniciar el dilluns 25 de setembre i durant el curs s'aniran programant grups d'alguns ensenyaments que tenen una durada trimestral o quadrimestral als quals es podran anar incorporant les persones que hi estiguin interessades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona