Educació

Almenara destinarà 433.000 euros a educació durant el 2016

En la partida s'inclouen les ajudes de Xarxallibres, les beques, així com el funcionament de l'Escoleta Infantil i Centre de FPA, entre altres

L'Ajuntament d'Almenara invertirà en 2016 un muntant aproximat de 433.000 euros pel que fa a l'àrea d'Educació, diners que estan repartits en diverses àrees dels comptes municipals aprovats dimarts passat. La regidora d'Hisenda, Veli Casanova, ha destacat que “apostem per les ajudes per a llibres, a través de Xarxallibres, en el material escolar, les beques universitàries així com la gestió directa a través de l'ajuntament tant de l'Escoleta Infantil com del Centre de FPA”.

Pel que fa al capítol de llibres, aquest passa dels 9.000 euros que es destinaven a 35.000 per a aquest exercici en incorporar el programa Xarxallibres el període del qual de sol·licitud segueix en marxa fins al pròxim dia 30.

També destaca la reserva d'un apartat per a adquirir material escolar destinat als escolars més xicotets tal com ja es va realitzar el passat any.

Un altre capítol en el qual Almenara és pionera són les beques destinats als alumnes universitaris que no tenen ajudes des del Ministeri d'Educació, capítol al que es destinen 15.000 euros i que “es podria ampliar si fóra necessari”.

A més en el pressupost educatiu també s'integren les despeses, tant de personal com unes altres, de l'Escoleta Infantil Municipal que és de gestió directa per part de l'Ajuntament d'Almenara.

Al mateix temps també s'inclou tot el personal i partides del Centre de FPA Paulo Freire, així com el manteniment de la seua segona seu, el Centre Miguel Hernández, situat en la Platja Casablanca. Finalment també l'Ajuntament d'Almenara sufraga el manteniment del col·legi Juan Carlos I, així com les despeses de neteja, conserge i psicòloga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona