Societat

Veus femenines al Planestiueja de les Planes d’Hostoles

Al festival d’estiu de l’Ajuntament predominen les artistes femenines

Els concerts es fan al juliol i a l’agost

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles ha optat per una elevada presència d’artistes femenines al festival Planestiueja, que programa actuacions musicals tots els dissabtes dels mesos de juliol i agost. Es tracta de propostes eclèctiques per a tots els gustos i per a tots els públics, que tenen com a escenari indrets pintorescos del municipi de les Planes, com per exemple Can Garai.

El Planestiueja tindrà les actuacions del trio The Sey Sisters i les cantants Beth o Judith Neddermann. A més, inclou propostes musicals molt variades. D’una banda, les The Sey Sisters oferiran un viatge musical des del gospel fins a la música africana; el cantautor català Quimi Portet delectarà els amants del seu rock galàctic; la GiOrquestra oferirà músiques de pel·lícula passada pel sedàs del so d’una orquestra simfònica; Dani Nel·lo, amb els Saxofonistas salvajes, submergirà els espectadors al jazz més visceral i, finalment, per al públic familiar, els organitzadors del festival han preparat l’espectacle El Rey León i els concerts d’El Pot Petit i Reggae per Xics.

El festival torna a tenir la participació de Noel, que patrocina la festa familiar. La recaptació obtinguda d’aquesta festa, on, a part de les actuacions musicals, hi haurà inflables, tallers, etc., es destinarà íntegrament a la Fundació Albert Bosch, que dedica els seus esforços a la investigació de malalties infantils en col·laboració amb l’hospital Vall d’Hebron.

La informació relativa al festival es pot consultar al lloc web i també a les xarxes socials del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia