Societat

Troben un cadàver al Prat que podria ser el de la dona desapareguda a Cornellà

Els Mossos estan a l’espera dels resultats de l’autòpsia per identificar el cos i determinar les circumstàncies de la mort

El jutge va ordenar el passat 9 de maig l’ingrés a presó provisional d’un home com a principal sospitós d’un delicte d’homicidi amb ocultació de cadaver

Els Mossos d’Esquadra han trobat un cadàver en un descampat al Prat de Llobregat que podria ser de la dona desapareguda a Cornellà de Llobregat.

La policia catalana ha confirmat que han localitzat un cos però que de moment no se l’ha identificat. Els investigadors estan a l’espera que l’autòpsia confirmi les circumstàncies de la mort i determini si es tracta de Janet Jumillas, la veïna de Viladecans que va desaparèixer el passat 13 de març.

El passat 9 de maig un jutjat de Cornellà de Llobregat va enviar a presó provisional Aitor G.P., el principal sospitós per la possible mort de Jumillas.

Una setmana després de la desaparició els Mossos van citar a declarar l’home, de 32 anys i veí de Cornellà, després de constatar que havia mantingut contacte amb la dona el mateix dia de la desaparició. Després de l’interrogatori els Mossos van concloure que mentia, ja que la seva versió no encaixava amb el rastreig fet de l’activitat del seu telèfon mòbil.

Hores després, una patrulla va veure l’home desfent-se d’unes bosses de brossa que acabarien sent determinants. A dins hi havia restes d’unes ulleres de la desapareguda, un tros de corda amb cabells i dos pals de fregar xops de sang de la dona, segons van confirmar les analítiques posteriors.

Tot plegat va motivar a principis de maig l’entrada policial al domicili del principal sospitós, on els investigadors van observar una paret pintada recentment i van trobar diverses restes de sang humana a les parets i al terra.

A partir de tots aquests indicis, el jutge va concloure que és “més que probable” que el sospitós matés la dona dins el pis per ocultar després el cadàver a un lloc a hores d’ara desconegut.

Per aquest motiu, va ordenar l’ingrés a presó de l’home per un presumpte delicte d’homicidi amb ocultació de cadàver. Un altre investigat va quedar en llibertat provisional amb mesures cautelars per un possible delicte d’encobriment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia