Societat

Un ferit crític per cremades en l’incendi d’un edifici a Terrassa

Una explosió ha provocat el foc que ha cremat totalment l’última planta, segons informen els Bombers

Hi ha dos ferits lleus donats d’alta in situ i una vintena de desallotjats

Un home de 35 anys ha resultat ferit crític en un incendi que ha cremat totalment un pis de l’última planta d’un edifici de sis plantes situat al carrer Sabadell de Terrassa.

Una explosió ha provocat el foc, que s’ha controlat a les 9.42 hores. Han trobat l’home ferit amb cremades greus al replà del pis afectat i l’han traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron. El ferit crític per cremades greus, segons han informat els Bombers de la Generalitat, ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron.

Els 21 veïns desallotjats ja han pogut tornar a casa després que els Bombers i l’arquitecte municipal comprovessin que l’edifici no pateix danys estructurals.

Efectius de la Policia Científica especialitzats en incendis d’aquest tipus també faran la inspecció corresponent per saber els motius de l’explosió.

Els Bombers han rebut l’avís a les 8.25 hores i han activat 7 dotacions i el Servei d’Emergències Mèdiques, vuit ambulàncies. Els Bombers han desallotjat els veïns. També hi han treballat els Mossos d’Esquadra i la Policia Local.

El 112 ha rebut fins a 35 trucades per aquest incendi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia