Societat

Una oferta per gestionar la ràdio municipal de Girona

Haurà de tenir com a mínim quatre empleats i emetre des d’un local propi a la ciutat

Una empresa s’ha presentat al concurs que va obrir l’Ajuntament de Girona per gestionar la ràdio municipal durant dos anys per un import de 316.389,29 euros. El termini per presentar ofertes va acabar dijous, però encara s’han d’obrir els sobres per saber si l’oferta compleix les condicions.

Segons el plec de clàusules, l’adjudicatària haurà d’aportar locals propis o de lloguer que funcionin com a emissora i que siguin a la ciutat, i la plantilla per dur a terme la programació haurà de ser de com a mínim de quatre persones (un cap de programes i informatius, un redactor i locutor d’informatius, un realitzador i tècnic i un locutor de retransmissions del cap de setmana).

Pel que fa a la programació, s’hauran d’emetre com a mínim 80 minuts al dia d’informatius de dilluns a divendres, un debat d’actualitat setmanal de 90 minuts i també dedicar 90 minuts a programes o retransmissions esportives. També es fixa que hi haurà d’haver 10 minuts al dia per difondre informació d’“interès ciutadà” de l’Ajuntament, 50 minuts a la setmana per a espais de participació ciutadana i 100 minuts a la setmana sobre l’activitat cultural i educativa a la ciutat. El plec també estableix que la programació serà “normalment” en català i que tota la programació al 100% haurà de reflectir “la diversitat d’opcions polítiques, socials, lingüístiques, culturals, de gènere i religioses”.

El plec també deixa clar que el nom de l’emissora, que emetrà per la freqüència 97.2, serà FM Girona i que, a banda de la programació pròpia, la graella ha d’incloure un 10% de programació de col·laboració amb radioaficionats i cap a un 50% de programació en xarxa amb altres emissores locals i nacionals.

LES XIFRES

316.389
euros
és l’import total per què s’ha tret a licitació la concessió de la ràdio municipal de Girona per dos anys.
4
treballadors
haurà de tenir com a mínim l’emissora: un cap, un redactor, un realitzador i un locutor d’esports.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia