Societat

Accident mortal d’un tractor a la BP-2126 a Font-rubí

La víctima és un home de 53 anys i veí de Vilafranca del Penedès

El conductor del camió incendiat diumenge a l’AP-7 a Capmany mor aquest matí a l’hospital

El conductor d’un tractor ha mort aquest dilluns en un accident de trànsit a Font-rubí (Alt Penedès), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s’ha produït aquest migdia al quilòmetre catorz de de la carretera BP-2126. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan faltaven dos minuts per a les dues.

Per causes que ara s’investiguen, el vehicle agrícola ha sortit de la via i ha caigut per un marge. Com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del tractor, un home de 53 anys i veí de Vilafranca del Penedès.

La incidència ha mobilitzat t cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

És la 76 víctima mortal aquest any a les carreteres interurbanes catalanes.

Mor el conductor del camió incendiat a l’AP-7

Aquest mateix diumenge al matí s’ha registrat la 75ena víctima mortal en accident de trànsit d’aquest 2019.

Es tracta d’un home que va resultar ferit crític en l’accident del camió que conduïa diumenge a la tarda per l’AP-7, al seu pas per Capmany. Per causes que encara s’investiguen, el vehicle va fer la tisora i es va incendiar.

El xofer va ser evacuat amb cremades al 90 % del cos a l’hospital Vall d’Hebron, on ha mort aquest matí. Es tracta d’un home de 49 anys de nacionalitat romanesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia