Societat

Cues al Rocambolesc pels polos gratuïts

Entre Girona, Barcelona i Madrid es van repartir 2.600 gelats inspirats en la sèrie de Netflix ‘Stranger Things’

Els establiments Rocambolesc de Girona, Barcelona i Madrid ahir van obrir portes amb cues de gent esperant poder-hi entrar. I és que ahir s’hi regalaven sis tipus de gelats diferents inspirats en Stranger Things que el pastisser Jordi Roca ha creat per encàrrec de la plataforma Netflix, que des del 4 juliol emet la tercera temporada de la sèrie de terror i ciència-ficció.

Dustin, Eleven’s Power, Grofession, Iceside down, Mini Gorgon i Wakikola són els sis polos que van poder tastar els aficionats a la sèrie i als gelats que Jordi Roca elabora per al Rocambolesc. I de tots aquests, entre els més sol·licitats hi havia l’Eleven’s Power, un gelat d’almívar de llet, cirera i recobert de xocolata blanca; el Dustin, amb bergamota, llimona i fruita de la passió, i el Mini Gorgon, elaborat amb fruites vermelles, vainilla i dents de crema àcida. La majoria, segons va explicar ahir Jordi Roca, es triaven per la imatge perquè evidentment ningú els havia tastat abans. A mig matí, les neveres del Rocambolesc de Girona ja s’havien hagut de reomplir dues vegades i els responsables de la gelateria preveien que en un sol dia els 2.600 gelats que s’havien fet quedarien esgotats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia