Societat

Detenen quatre joves a Manresa per una presumpta agressió sexual a una noia de 17 anys

Els fets han passat en un pis ocupat del centre històric al carrer Aiguader

L’Ajuntament de Manresa condemna l’agressió i assegura que és un fet puntual

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada a Manresa quatre joves per una presumpta agressió sexual a una noia de 17 anys. Els fets han passat al voltant de les quatre, segons informació dels serveis d’emergències.

La víctima ha explicat a la policia que quatre nois l’han agredit sexualment dins un pis ocupat del centre històric, segons han apuntat fonts coneixedores. El pis, un tercer al carrer Aiguader número 17 de la ciutat, ara està precintat.

Els veïns han explicat que durant la nit hi havia música i molt soroll, possiblement per una festa, fins que va arribar la policia i es van fer les detencions.

Els Mossos d’Esquadra investiguen ara els fets per intentar esclarir-los, determinar el rol de cada detingut en la presumpta l’agressió i la relació que té la víctima amb ells.

Fonts policials han explicat que els quatre detinguts són tots majors d’edat, però que no disten gaire de l’edat de la víctima. Tots ells són encara a la comissaria de Manresa, i podrien passar a disposició judicial dilluns.

Els serveis d’emergències mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc dels fets. La policia local de Manresa també ha col·laborat amb els mossos en el cas, ajudant en el trasllat dels quatre detinguts a la comissaria.

L’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats del municipi, prepara una concentració de rebuig a les agressions sexuals per dilluns. El seu primer tinent d’alcalde, Marc Aloy, ha condemnat els fets en declaracions a RAC1 com a “excecrables”.

Aloy ha ofert tot el suport de l’Ajuntament a la víctima i a la seva família, i ha agraït la celeritat dels cossos policials, que han detingut els quatre joves, d’edats compreses entre els 18 i 25 anys, aquesta mateixa matinada al lloc dels fets. Segons el primer tinent d’alcalde, es tracta d’un fet puntual.

La denúncia i detenció arriba la mateixa setmana que l’Audiència de Barcelona ha jutjat sis joves de Manresa acusats d’haver agredit sexualment per torns una noia de 14 anys l’octubre del 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona