Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Setmana ben càlida a l’interior

Dilluns es manté l’ambient assolellat i calorós

A l’extrem nord del Pirineu no es descarta algun ruixat feble a la tarda

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Pels propers dies l’ambient es preveu assolellat i amb un marcat ascens de la temperatura, sobretot entre dilluns i dimarts. L’onada de calor, que serà més intensa a Ponent, persistirà fins dijous i tindrà el punt àlgid dimarts, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Dilluns el cel continuarà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada, si bé de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral, i de nou al vespre a l’extrem sud.

A partir de migdia apareixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de l’extrem nord del Pirineu que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. A la tarda no es descarta algun ruixat feble i minso en aquest sector, que localment pot anar acompanyat de tempesta.

L’ambient serà calorós en general i xafogós al litoral durant tota la jornada, especialment durant les hores centrals del dia. La temperatura serà entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima.

La mínima es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i nord de la depressió Central i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori. La màxima anirà dels 29 als 34 ºC al Pirineu i litoral, dels 35 als 40 ºC a Ponent i dels 32 als 37 ºC a la resta del país.

Protecció Civil ha activat l’alerta per onada de calor a partir de dilluns a Ponent.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia