Societat

Hotel Casa Anamaria

Un nou impuls al màxim benestar

L’experiència en la direcció d’hotels de Jean-Louis Dulau s’afegeix al talent del xef Víctor Trochi en una nova etapa de l’establiment

L’entorn privilegiat d’Ollers, al municipi de Vilademuls i al límit de les comarques del Pla de l’Estany i el Gironès, és el marc des de fa cinc anys de l’hotel Casa Anamaria, situat en una masia que té els orígens en el segle XIV. El seu propietari, Olivier Mitterrand –nebot de l’expresident francès François Mitterrand–, va engegar, guiat per l’arquitecte Xavier Gelabert i el paisatgista Martirià Figueres, una reforma que va donar com a resultat una mansió d’estil clàssic francès d’una bellesa envejable. Aquest estiu l’establiment viu un punt d’inflexió amb l’entrada de Jean-Louis Dulau en la direcció de l’hotel i del prestigiós xef Víctor Trochi al restaurant. “El més destacable d’aquesta nova etapa és que hem construït un equip nou, i ho fem amb la intenció d’entrar de cara a l’octubre a l’associació Relais & Châteaux, que agrupa i promociona els hotels de luxe de petit format, coneguts com a hotels boutique”, remarca Dulau, experimentat director hoteler amb passat en establiments com el Majestic de Barcelona, entre molts d’altres.

Una estrella en l’horitzó

En aquesta nova etapa, l’altre aspecte que cal destacar és l’arribada d’un nou xef al restaurant. Víctor Trochi aterra a l’hotel Casa Anamaria per aportar el seu prestigi i qualitat en l’ofici, dues característiques que en anteriors etapes li van valdre dues estrelles Michelin, l’última, quan encapçalava la cuina de Les Magnòlies a Arbúcies. “El nou xef vol recuperar aquesta estrella, i és per això que potenciem molt el restaurant. Volem que la gent s’acosti al nostre hotel a gaudir de l’experiència de passar-hi una nit i també de la important oferta gastronòmica que oferim”, explica Dulau.

L’hotel Casa Anamaria posa a la disposició dels clients 28 habitacions de primera categoria repartides entre l'edifici principal i les dues Villas, que permeten a grups més grans –famílies, amics, etc.– gaudir d’un espai més ampli i independent respecte a la resta de l’hotel.

Les instal·lacions disposen de tot tipus de serveis, entre els quals destaquen la piscina de 25 metres de llarg d’aigua salada, una zona de spa i wellness, així com espais d’oci com ara una pista de tennis o espectaculars jardins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia