Societat

Cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes, amb cinc morts

Cinc persones, entre elles una nena de 3 anys, han mort en tres accidents mortals ocorreguts aquest cap de setmana a les carreteres catalanes.

Amb aquestes, ja són 10 les víctimes mortals en sinistres viaris a Catalunya durant aquesta setmana i 98 els morts a les carreteres catalanes des de gener, segons dades del Servei Català del Trànsit (SCT).

El primer dels accidents va ocórrer ahir al migdia en la C-12 al seu pas per Xerta (Baix Ebre), en topar frontalment dos vehicles i morir el conductor d’un d’ells, un home de 30 anys, i la seva filla de 3, que segons sembla viatjava sense subjecció en el seient del darrere.

Una tercera persona que anava en aquest vehicle i que va ser traslladada en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha mort avui, mentre que el conductor del segon vehicle va quedar ferit lleu.

Segons sembla, el conductor va perdre el control del seu vehicle després d’un avançament en un revolt i va xocar frontalment amb una petita furgoneta que venia de cara.

Un excés de velocitat en un tram delimitat a 90 quilòmetres per hora és la principal hipòtesi que estudien els Mossos que investiguen les causes d’aquest accident, el més greu dels ocorreguts aquest cap de setmana a Catalunya.

El segon dels sinistres mortals es va produir sobre les 20 hores d’ahir dissabte en l’AP-7 a l’altura de Sant Celoni (Vallès Oriental) i en ell va morir un home de 51 anys que va perdre el control del vehicle que conduïa i va donar diverses voltes de campana.

El tercer accident ha tingut lloc sobre les 05.30 hores d’aquest diumenge en la N-II a Sant Pol de Mar (Maresme), on un motorista de 47 anys ha caigut del vehicle al sortir de la via i ha mort poc després en l’Hospital de Can Ruti, a Badalona.

Aquesta setmana, els responsables de Trànsit alertaven de l’increment d’accidents mortals a Catalunya, molts d’ells degut a distraccions al volant, i demanaven als conductors que extremessin la precaució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia