Mor el regidor socialista de Caldes d'Estrac Ricardo Pérez de la Hoz

Ricardo Pérez de la Hoz, regidor del grup municipal del PSC de Caldes d'Estrac, va morir dimecres a l'edat de 62 anys i com a conseqüència d'una llarga malaltia. Pérez era un dels històrics del socialisme del petit municipi que va treballar sempre en l'àrea econòmica gràcies a la seva formació com a gestor. Pérez, nascut a Santander, va passar la seva infantesa i adolescència a Mataró, però estava instal·lat a Caldes des de feia més de trenta anys.

Va entrar al govern de la mà de l'actual delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, de qui es va convertir, juntament amb Josep Maria Freixas, en un dels puntals de la seva acció política. Va ocupar les carteres de Govern Local, Hisenda, Comerç, Termalisme i Consum i una tinença d'alcaldia. Entre els projectes en què va participar destaca la campanya Caldes, termalisme vora la mar, orientada a promocionar el municipi gràcies a la singularitat de les seves aigües termals. En el pla més personal, Ricardo Pérez va formar part del nucli de la Colla de Geganters i Gralles de Caldes, de la qual era el president. Home de gran vitalitat, temperamental i de verb fàcil va ser un apassionat de la poesia, va escriure centenars de composicions i en va presentar algunes a diferents mostres de la comarca, inclosa la Trobada de Creadors Locals de Caldes. Va tenir en Miguel Hernández i José Agustín Goytisolo els seus autors de referència.

EL PERSONATGE

RICARDO PÉREZ
REGIDOR I PRESIDENT DE LA SECCIÓ LOCAL DEL PSC DE CALDES D'ESTRAC


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.