Salut

Bellvitge millorarà amb la tecnologia l’atenció al pacient

Quatre projectes facilitaran diagnòstics i seguiments a pacients amb arítmia, ictus, cirurgia ginecològica i a crítics

L’Hospital de Bellvitge millorarà l’atenció a persones afectades per arítmies i ictus, a pacients de cirurgia ginecològica i a malalts crítics amb quatre projectes tecnològics innovadors que han estat finançats pel Servei Català de la Salut per mitjà del nou programa de compra pública d’innovació en salut. Aquest programa té 15 milions provinents pel sistema de Salut i 15 més de fons europeus i finançarà un total de 18 projectes seleccionats d’entre 33.

Es tracta de solucions que se serveixen de la transformació digital per oferir una atenció al pacient més personalitzada i ininterrompuda, segons expliquen fonts de l’Hospital de Bellvitge.

Una de les solucions té com a objectiu millorar el diagnòstic de les arítmies, adequar el temps d’hospitalització i facilitar el seguiment dels pacients. El projecte Strack es basa en la implantació d’un nou model integral d’atenció a supervivents d’un ictus especialment al primer any, primordial per a l’evolució futura del pacient. Es posarà en marxa també un programa per millorar la recuperació de les pacients ateses per ginecologia oncològica, patologia mamària i patologia del sòl pelvià perquè la recuperació sigui més ràpida i per fer un programa quirúrgic personalitzat que estalviï recursos innecessaris. El quart programa millorarà l’atenció als malalts crítics mitjançant una assistència precoç i continuada per reduir la mortalitat i els reingressos i s’implantarà a Bellvitge i al Consorci Parc Taulí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia