Societat

Un mort i nou ferits en el xoc entre un autocar i un turisme a l’AP-7 a Amposta

L’accident, que ha passat a quarts de cinc de la matinada, ha obligat a tallar l’autopista en els dos sentits i a fer desviaments per la N-340

La víctima és el conductor del turisme, que circulava en contra direcció

Una persona ha mort i nou han quedat ferides aquest dimarts en un xoc frontal entre un cotxe, que circulava en direcció contrària, i un autocar a l’autopista AP-7, al quilòmetre 328 al seu pas per Amposta (Montsià), segons han informat fonts de la Servei Català de Trànsit (SCT).

L’autocar, de la companyia Alsa, portava 32 persones. Les nou persones ferides, sis menys greus i tres lleus, han estat traslladades als hospitals de Tortosa i Amposta.

Les restes dels dos vehicles han ocupat els dos sentits de la via, al quilòmetre 328 de l’AP-7, a Amposta, un fet que juntament amb la pluja ha contribuït a dificultar les tasques per retirar els vehicles de la via.. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 4.25 hores i hi han desplaçat vuit dotacions.

L’accident ha obligat a tallar l’AP-7 en els dos sentits de la marxa, per la qual cosa el trànsit es desvia per la sortida 41, en sentit sud, i per la sortida 42, en sentit nord, cap a la N-340.

Arran de la incidència, s’han activat 14 patrulles dels Mossos, 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 4 ambulàncies i el Servei de Suport Psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia