Societat

Detingut l’excompany de la jove portuguesa desapareguda a Sant Pere de Ribes

L’home va viatjar a Catalunya i va agredir i coaccionar la noia per tornar amb ell a Portugal

La víctima va ser localitzada dimecres a casa d’uns familiars

L’exparella de la jove portuguesa que va desaparèixer dilluns a Sant Pere de Ribes (Garraf) i que ahir va ser localitzada a Portugal a casa de la seva família ha estat detingut aquest dijous a Portugal per presumptes delictes de segrest, atemptat contra la integritat física i violència domèstica.

Segons un comunicat emès avui per la Policia Judiciària (PJ) de Portugal, el detingut és un home de 30 anys que es va desplaçar fins a Catalunya, on va agredir i va coaccionar la jove, de 25 anys i de nom Margarida.

L’individu la va obligar a tornar amb ell a Portugal, on “va continuar sent agredida violentament”, segons el comunicat.

El detingut serà posat a disposició de l’autoritat judicial de la ciutat de Seixal (a 25 quilòmetres de Lisboa) en les properes hores.

La jove va ser vista per darrera vegada dilluns al vespre a la zona del castell de Sant Pere de Ribes. Arran de la seva desaparició, els Mossos van difondre la imatge de la jove en les xarxes socials i van demanar la col·laboració ciutadana per intentar localitzar-la. Finalment, dimecres se la va localitzar a casa d’uns familiars a Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia