Societat

La Vella descarrega el primer 2 de 8 net de la temporada al Catllar

Els rosats signen una jornada brillant en la que també han completat un pilar de 8 amb folre i manilles

A la diada s’han vist quatre castells de gamma extra però les colles han descartat el 3 de 10

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha brillat amb llum pròpia aquest dissabte a la diada del Catllar amb el primer 2 de 8 sense folre de la temporada, una construcció inèdita en aquesta plaça.

Els rosats també han descarregat el 4 de 9 amb folre i agulla, el 3 de 9 amb folre, i han tancat la seva actuació amb un magnífic pilar de 8 amb folre i manilles que ha aconseguit descarregar, el primer que fan aquesta temporada.

Són dos dels quatre castells de gamma extra que s’han vist aquest dissabte a la tarda al Catllar, en una de les places més petites i complicades per exhibir grans castells.

S’esperava veure el 3 de 10 amb folre i manilles, però les colles han optat per reservar-lo per a futures trobades. De fet, els Castellers de Vilafranca han rebaixat pretensions fins al punt que la Jove de Tarragona ha rubricat una millor actuació, coronant el 5 de 9 amb folre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia