Societat

Desperfectes al port de Barcelona per un tornado

L’episodi de pluges torrencials que va travessar ahir el país va deixar imatges insòlites, com ara la d’un petit tornado que va penetrar del mar cap a terra a l’altura del port de Barcelona, on va causar alguns desperfectes menors en una zona de contenidors.

La mànega, que molts ciutadans van veure i fotografiar, es va observar cap a quarts de cinc de la tarda, moment en què les pluges assolien més virulència a la zona del litoral del Barcelonès, el Baix Llobregat i el Maresme. De fet, cap a la mateixa hora se’n va detectar un altre a la C-32, a l’altura de Sant Boi de Llobregat, i un altre al Prat, que podria tractar-se del mateix.

La força dels aiguats van obligar a restringir una part de l’activitat de l’aeroport del Prat i Protecció Civil va emetre una prealerta del pla Inuncat per precipitació intensa a les comarques esmentades. Els Bombers van rebre múltiples avisos per inundació en localitats com ara Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Montgat i Arenys de Mar. En total, van realitzar una trentena de serveis, la majoria per afectacions lleus, com ara argbres caiguts o a punt de caure. A la ciutat de Barcelona, les precipitacions van ser considerables a algunes zones, com ara a la plaça de Sants, on es van recollir 62,6 mm, i al districte de Sants-Montjuïc (45,4 mm).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia