Societat

societat

Un centenar i mig de sortides dels bombers pel temporal

El temporal de Llevant que ha colpejat durant dos dies el litoral central i sud de Catalunya va fer, ahir a la nit i la matinada, que els cossos de bombers realitzessin un centenar i mig de sortides. Els avisos van ser per destrosses de poca importància o petites inundacions en baixos i soterranis, sobretot al Maresme, el Vallès, el Barcelonès i el Baix Llobregat. La ventada de la nit passada va fer caure també branques i alguns elements del mobiliari urbà que va caldre retirar dels carrers. La “gota freda” es va arraconar ahir cap al País Valencià i les Balears, deixant alguns ports marítims totalment inutilitzats. Les autoritats del País Valencià han autoritzat a tancar les escoles en una cinquantena de municipis, on demà no hi haurà classe. La majoria pertanyen a Castelló i Alacant.

També les Illes Balears han patit força la llevantada els dos últims dies. A les poblacions de Mallorca i Menorca hi va haver algunes inundacions i força platges han perdut sorra, tot i que l’ensurt més gran se’l van endur ahir els passatgers i tripulació d’un ferri de Baleària que cobria la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella, ja que alguns camions de petit tonatge van bolcar a la bodega del vaixell per la inclinació a què va arribar aquest per superar onades de fins a set metres. Ningú no va resultar ferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia