Societat

Catalunya, a la Junta Directiva dels Membres Afiliats a l’Organització Mundial del Turisme

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, posa en valor el “reconeixement internacional” a la tasca de gestió i planificació estratègica

L’OMT és l’organisme de l’ONU que s’encarrega de la promoció del turisme sostenible i responsable

Catalunya s’ha incorporat a la Junta Directiva dels Membres Afiliats de l’Organització Mundial del Turisme com a representant de la xarxa europea NECSTouR, de la que n’ostenta la presidència fins al 2021.

La incorporació ha tingut lloc aquest dijous a Sant Petersburg durant la 23a assemblea de l’organització. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha apuntat que és “un reconeixement internacional” a la tasca de gestió i planificació “estratègica” del turisme que fa Catalunya.

Chacón ha destacat també que, amb aquest nou encàrrec, Catalunya “tindrà l’oportunitat de compartir visions i estratègies sobre el model turístic amb entitats i agents” i participar de la presa de decisions.

L’OMT és l’organisme de les Nacions Unides que s’encarrega de la promoció del turisme sostenible i responsable. La Junta Directiva dels Membres Afiliats és l’òrgan assessor del secretariat general de l’organisme que s’encarrega que els membres s’integrin i contribueixin als objectius, la missió i el programa general de l’OMT, així com a aprovar i implementar el programa de treball dels membres i integrar-lo en el general de l’organisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia