Societat

La fiscalia eleva a agressió sexual l’acusació als joves jutjats per una violació en grup a una menor a Manresa

El ministeri públic endureix la petició de pena d’entre 14 i 15 anys

Els fets es van produir l’any 2016 en una fàbrica abandonada

La fiscalia ha decidit elevar a agressió sexual la seva acusació contra els sis joves processats per haver violat, per torns, a una menor durant una festa a Manresa i ha augmentat la petició de pena d’entre 14 i 15 anys de presó.

El ministeri públic ha modificat així la imputació, que inicialment va qualificar d’abús sexual contra els sis joves que presumptament van violar a una noia de 14 anys l’any 2016. El judici s’ha reprès aquest dilluns a la secció 22 de l’Audiència de Barcelona i quedarà vist per sentència. Segons el fiscal, els sis autors de l’agressió, que es va produir en una fàbrica abandonada de Manresa, van actuar com “una organització criminal” i es van aprofitar de la seva superioritat numèrica per “intimidar” a la víctima, aprofitant-se de la seva “complexió menuda”, de l’edat de la noia que es trobava “sota la influència de les drogues” i tenia “ennuvolat l’enteniment, la voluntat i la capacitat de reacció”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia