Societat

Creu Roja forma un miler de gironins en primers auxilis

Aquesta organització va fer l’any passat a la demarcació 109 cursos d’aquestes característiques

Dissabte es va commemorar el Dia Mundial dels Primers Auxilis

Creu Roja a Girona va fer l’any passat a la demarcació 109 cursos de primers auxilis, en els quals es van formar un total de 1.116 persones. Dissabte passat, es va commemorar el Dia Mundial dels Primers Auxilis. Aquest cop, aquesta commemoració es va centrar en l’accés general d’aquesta formació i es va voler destacar la importància que totes les persones aprenguin primers auxilis perquè sàpiguen com afrontar els riscos associats amb situacions d’emergències i desastres naturals i evitar d’aquesta manera la seva possible exclusió.

Conscient de la importància vital de la formació en primers auxilis, Creu Roja és líder mundial en matèria de capacitació i prestació de primers auxilis. De forma conjunta amb la Mitja Lluna Roja, l’organització forma anualment a 16 milions de persones de tot el món en aquesta matèria. A l’Estat espanyol, l’any passat, més de 27.000 persones van rebre aquesta formació mitjançant 1.600 cursos que va dur a terme aquesta organització.

Creu Roja té una llarga trajectòria en la formació en primers auxilis. L’organització disposa d’una àmplia oferta de cursos que s’adapten tant a les necessitats de particulars com a les de col·lectius específics.

LA XIFRA

16
milions
de persones d’arreu del món es formen anualment en aquesta matèria gràcies a Creu Roja.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia