Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Matí assolellat

Dimarts a la tarda són possibles alguns ruixats al Pirineu i Prepirineu

La temperatura màxima serà més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La d’aquest dimarts tornarà a ser una jornada molt estable, sobretot al matí, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es preveu serè en general o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts. De matinada hi haurà intervals de núvols a la meitat sud del litoral i prelitoral. Durant les hores centrals del dia creixeran algunes nuvolades al Pirineu i a punts del Prepirineu que poden deixar el cel mig, localment molt tapat. A partir del vespre, arribaran núvols alts i mitjans per les Terres de l’Ebre que aniran avançant cap al nord i que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat al final de la jornada arreu.

A la tarda s’espera algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu i també en són possibles al Prepirineu. Seran precipitacions febles o localment moderades, que acumularan quantitats minses o localment poc abundants. En algun cas és possible que la precipitació pugui anar acompanyada de tempesta i de fang.

La temperatura mínima serà semblant. Voltarà entre els 7 i els 12 ºC al Pirineu, entre els 10 i els 15 ºC al Prepirineu, entre els 16 i els 21 ºC a la resta. La màxima serà similar al Pirineu i lleugerament o puntualment moderadament més alta a la resta. E mourà entre els 24 i 29 ºC al Pirineu i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat.

La visibilitat es preveu entre bona i excel·lent, si bé fins a primera hora del matí podrà ser localment regular a punts de la meitat sud del litoral.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia