Societat

Banyoles promou que la gent s’impliqui més en les festes

Els ciutadans es poden apuntar a dur la faràndula o a fer tasques logístiques

L’Ajuntament de Banyoles ha obert la porta a fer possible que els ciutadans participin de manera més activa en la festa major donant-los la possibilitat que s’integrin en els equips de la faràndula o en feines organitzatives. Els interessats han d’oferir-se a través dels llocs web festesbanyoles.cat o banyoles.cat. Al document que hi han penjat es pot demanar informació sobre les comparses dels cavallets, gegants, capgrossos o del drac, els dragonets i els diables i la col·laboració en la logística de les festes (venda de samarretes, operacions de muntar i desmuntar, etc.). Un cop fet l’oferiment, la comissió de festes es posa en contacte amb l’interessat.

“Sant Martirià ha crescut molt i, a més, estem buscant un model de festa popular i participativa, per això és indispensable que la gent se la senti seva i s’impliqui en l’organització”, ha manifestat el regidor de Cultura i Festes, Miquel Cuenca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia