Societat

El nou director dels Mossos es compromet a treballar amb un “escrupolós compliment” de la llei

Ferrer garanteix que actuarà “respectant” les decisions operatives i les que es derivin de les funcions de policia judicial

El nou responsable polític de la policia catalana s’ha presentat aquest matí als comandaments del cos

El nou director general de la Policia, Pere Ferrer i Sastre, ha assegurat que treballarà per seguir “construint” el cos dels Mossos d’Esquadra “amb seriositat, rigor i escrupolós compliment de la legislació, respectant l’àmbit de decisió operativa i les actuacions que es derivin de les funcions de policia judicial”.

En una carta adreçada a tots els agents, Ferrer manifesta ser “plenament conscient de la delicadesa i excepcionalitat de les dificultats” que viu el cos i garanteix que les afrontarà “amb serenor, cap fred i seny”.

Ferrer vol ser “un aliat” per “defensar” els agents i “carregat de tota la lleialtat” cap als membres del cos. Considera “un honor” haver estat escollit pel càrrec i diu que la seva estada al departament d’Interior des del 2015 li ha permès “conèixer el cos en els seus diferents àmbits i moments”.

Aquest divendres al matí hi ha hagut la reunió de presentació del nou director general de la Policia, encapçalada pel conseller Miquel Buch, amb els comandaments del Cos al Complex Central de Sabadell, després del seu nomenament en substitució d’Andreu Joan Martínez, que dilluns es va conèixer que havia dimitit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia