Societat

Mobilització a Figueres a favor d’una professora de gimnàstica

Una trentena de persones, alumnes d’activitats de gimnàstica per a gent gran, van reclamar ahir a l’Ajuntament de Figueres la continuïtat de la seva professora, Gemma Torrent, a qui l’Ajuntament no renovarà el contracte. La mobilització havia estat precedida d’una petició que ha aplegat bona part de la setantena de persones inscrites a l’activitat. La decisió respon, segons l’Ajuntament, a un informe negatiu dels serveis administratius per motius de recurrència: un Ajuntament no pot renovar any rere any un contracte puntual i anual que hauria de convertir-se, segons la reglamentació, en contractació.

Tot i admetre aquest imperatiu jurídic, la professora i els afectats destaquen que Torrent ha dirigit l’activitat els darrers quatre anys i “no entenen” que el canvi es produeixi després d’un canvi de govern a l’Ajuntament. El suport a través de les xarxes socials de Jordi Masquef (exalcalde avui a l’oposició) a Torrent ha reforçat la dimensió política del cas. Després d’una reunió ahir dels afectats amb l’alcaldessa, Agnès Lladó, fonts municipals insistien que l’Ajuntament no pot incórrer en la recurrència i que es treballa perquè l’activitat de gimnàstica per a la gent gran a Figueres es reactivi a partir del 29 d’octubre a través de les activitats del Consell Esportiu tutelades pel Consell Comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia