Societat

Boye a l’Audiència Nacional per declarar com a investigat per blanqueig de capitals

La investigació està relacionada amb el blanqueig de diners del narcotràfic

L’advocat Gonzalo Boye ha arribat a dos quarts de dotze d’aquest dimecres a l’Audiència Nacional per declarar com a investigat per un presumpte delicte de blanqueig de capitals relacionat amb el narcotràfic. La magistrada María Tardón l’interrogarà després que dilluns ordenés registrar el domicili i el despatx del lletrat de Carles Puigdemont a Madrid. L’escorcoll d’agents de la Policia Nacional va durar unes 15 hores i, segons va explicar dimarts Boye a diversos mitjans, només van fer còpies del seu telèfon mòbil i d’ordinadors. L’advocat va dubtar de l’objectiu del registre contra ell i va sostenir que es duu a terme perquè defensa l’expresident de la Generalitat. Boye no va descartar que la jutgessa pugui ordenar la seva detenció després de declarar.

Segons va explicar, el procediment contra ell no té res a veure amb Puigdemont i té com a origen la seva tasca com a advocat del narcotraficant Sito Miñanco, a qui va assessorar –ha recordat- per gestionar un expedient sancionador després que es produïssin els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia