Societat

La llevantada deixa més de 200 litres al voltant de les muntanyes de Prades i a punts de l’Alt Empordà

S’han superat els 150 litres per metre quadrat al Pla d’Urgell, registres sense precedents en aquesta comarca

La llevantada que afecta Catalunya ha deixat més de 200 litres per metre quadrat al voltant de les muntanyes de Prades i a punts de l’Alt Empordà. A més, s’han superat els 150 litres per metre quadrat al Pla d’Urgell, registres sense precedents en aquesta comarca.

Així doncs, a l’estació de Prades (Baix Camp) s’han acumulat 2š66,6 mil·límetres d’aigua; s’han recollit 254,4 a la Pobla de Cérvoles (Garrigues); 208,8 a Montbrió del Camp (Baix Camp); 202,3 a Torroella de Fluvià (Alt Empordà), i 199,7 mil·límetres a Vinyols i els Arcs (Baix Camp). Pel que fa a la zona d’Urgell, destaquen els 165,5 litres de Castellnou de Seana i els 156,2 de Mollerussa.

Els cabals dels rius a les comarques de Girona segueixen sent alts especialment al Ter (per sobre de Sau i Susqueda), i a la desembocadura del Ter, Fluvià, Muga i Daró. Aquests cabals es mantindran en nivells alts d’alerta al llarg del dia, i amb tendència a disminuir a partir del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia