Societat

Es reprèn la recerca de les cinc persones desaparegudes a la Conca de Barberà

Dues persones van desaparèixer dins un bungalou a Vilaverd i dues persones més dins un cotxe a l’Espluga de Francolí

La cinquena persona és un camioner belga

Els equips d’emergència han reprès la recerca de les cinc persones desaparegudes a la Conca de Barberà com a conseqüència de la llevantada que va afectar la zona el dimarts a la nit i dimecres a la matinada.

Es tracta de dues persones, una mare i un fill, que van desaparèixer quan l’aigua es va endur la casa mòbil on es trobaven, prop del riu Francolí, a Vilaverd. Les altres dues persones -un veí de Prades (Baix Camp) i un altre de l’Espluga de Francolí- estaven dins d’un vehicle en un pont sobre el Francolí quan se’ls va endur l’aigua, a l’Espluga de Francolí.

La cinquena persona que cerquen Bombers i Mossos és un camioner belga, segons ha confirmat el consolat d’aquest país a la policia catalana. Aquest dimecres a la tarda es va trobar el camió al riu Francolí, a l’Espluga de Francolí.

El dispositiu de recerca es fa per aire i per terra. Aquest dimecres es va estar fent recerca a peu per la llera del riu Francolí, i s’ha recorregut camins i pistes de la zona.

El cessament de les pluges des d’ahir està fent baixar el nivell de les aigües del riu, cosa que facilitarà avui les tasques de recerca dels equips de rescat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia