Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Dissabte de tardor

La jornada de dissabte es preveu assolellada i sense precipitacions, tot i que al final del dia poden aparèixer núvols baixos al litoral

Hi haurà un important contrast entre la temperatura mínima i la màxima

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

El temps d’aquest cap de setmana serà el típic de tardor, tranquil i amb un important contrast entre la temperatura mínima i màxima segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Aquest dissabte es preveu cel serè a tot el territori al llarg de tota la jornada. Tot i així, al final del dia podran aparèixer alguns intervals de núvols baixos a punts de litoral, sobretot a la Costa Brava. No s’espera precipitació.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa a l’extrem sud del territori, i més alta a la resta. Es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, 4 i 9 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, 6 i 11 ºC al prelitoral i entre 10 i 15 ºC al litoral. La màxima serà similar en general, si bé de forma local quedarà lleugerament més alta. Oscil·larà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia