Societat

El cos trobat a Vilaverd correspon al veí del bungalou que va ser arrossegat pel riu Francolí

La seva mare, de 69 anys, també es trobava a l’habitatge i continua desapareguda

Les restes humanes que s’han trobat aque€st dimarts al pont de Vilaverd corresponen a l’home de 42 anys que vivia en un bungalou arrossegat pel riu Francolí, segons ha informat Protecció Civil. La seva mare, de 69 anys, també es trobava a l’habitatge i continua desapareguda.

Els Bombers han trobat el cos aquest dimarts al matí en un dels marges del riu i els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la identificació. La setmana passada al voltant d’aquest pont ja van aparèixer trossos del ’mobile home’ i roba que els familiars de les víctimes van reconèixer com a seva.

El pont de Vilaverd és un dels indrets on s’han concentrat els esforços des del primer dia perquè és dels que presenta una major acumulació de restes vegetals, runa i brossa de tota mena

Des de dilluns els Bombers ja només mantenen la recerca en zones on havien recollit indicis rellevants, com el pont de Vilaverd i el Pont Vell de Montblanc, i el pont de Goi, més al sud de Picamoixons. En aquests indrets s’hi treballa intensament amb maquinària per tal de desbrossar els marges i la llera.

Amb aquesta ja són quatre les víctimes mortals dels aiguats a Catalunya després dels homes trobats a Arenys de Munt, el port de Tarragona i el riu Francolí a la Pobla de Mafumet. Aquest últim correspon a un sensesostre que va morir arrossegat per l’aigua i que no constava com a denunciat.

A hores d’ara falten tres persones desaparegudes per localitzar: un camioner belga, el segon ocupant d’un cotxe arrossegat pel riu a l’Espluga i la dona de 69 anys que també es trobava al bungalou de Vilaverd.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia