Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Diumenge ennuvolat i fred

No es descarta algun ruixat feble a la tarda a punts de la meitat oest, sobretot al Pirineu Occidental

La temperatura no experimentarà grans canvis

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La resta del cap de setmana estarà marcat per l’augment de la nuvolositat, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Diumenge serà un dia força ennuvolat i no es descarta algun ruixat feble a la tarda a punts de la meitat oest. De matinada minvarà la nuvolositat i quedarà poc tapat, amb intervals d’estrats baixos al nord de la depressió Central. Al llarg del matí els núvols creixeran d’oest a est i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat o localment cobert, sobretot a la meitat oest del territori. Al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada.

S’espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu, més probable i continuada fins a migdia, quan puntualment serà d’intensitat moderada. A partir de mitja tarda arribarà precipitació feble i dispersa a l’oest del territori, sobretot al sud del sector; amb el pas de les hores es podrà estendre de manera aïllada a la resta del país. La cota de neu pujarà dels 900 metres als 1.200 durant la tarda.

La temperatura no experimentarà grans canvis. La mínima serà lleugerament més alta: se situarà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, entre -1 i -6 ºC al Prepirineu, entre -1 i 4 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 3 i 8 ºC a la resta del litoral. La màxima serà similar o lleugerament més alta: oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, localment més baixa a l’altiplà Central, i entre 10 i 15 ºC al litoral, localment més alta a la meitat sud del sector.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia