Societat

L’antiga rectoria de Vilavenut serà un centre cívic

L’Ajuntament de Fontcoberta intenta que el projecte es pugui pagar parcialment amb recursos del nou PUOSC

L’Ajuntament de Fontcoberta ha presentat tres projectes a la nova convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), d’entre els quals destaca la conversió de l’antiga rectoria de Vilavenut en centre cívic i casal de la gent gran. A efectes del PUOSC, les obres formen part d’un paquet en el qual hi ha també el projecte de supressió de barreres arquitectòniques del municipi. En total, les dues obres tenen un cost de 125.000 euros. El tercer projecte és l’execució de la tercera fase de la conversió en via urbana de la carretera de Fontcoberta al pas per Melianta. El seu pressupost estimat és de 250.000 euros.

Polivalència

L’antiga rectoria de Vilavenut, traspassada del Bisbat de Girona a l’Ajuntament fa quatre anys –anteriorment el consistori la tenia llogada–, és un edifici de planta i dos pisos situat a la plaça. Ja es fa servir de local social, però no està en les millors condicions, tot i que en l’època en què l’Ajuntament el tenia arrendat s’hi van fer unes reparacions. L’ús que se li pretén donar se centraria en la gent gran, i alhora serviria perquè els diferents col·lectius del poble hi fessin reunions i altres activitats.

Travessera

Quant a la carretera de Fontcoberta, es tracta de completar les obres de reconversió en via urbana, iniciades arran de l’obertura d’uns carrers en un extrem de la urbanització Ciutat Jardí que fan la funció de variant de Melianta. El projecte ja es va presentar a l’anterior PUOSC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia