Societat

La plaça del Mig d’Olot torna a relliscar i han de restringir-hi el pas

La zona central de la plaça del Mig d’Olot està tancada arran d’haver-hi detectat que el terra és lliscant i que un home s’hi fes mal en una caiguda. El desembre de l’any passat –poc després d’estrenar una remodelació urbanística del recinte, que va incloure el canvi de paviment– ja s’hi va haver de restringir el pas de vianants degut al mateix problema. Per solucionar-ho, l’Ajuntament va decidir aplicar un tractament antilliscant que, pel que s’ha pogut comprovar en arribar de nou la humitat i les baixes temperatures, no ha estat del tot eficaç. Les restriccions de pas han causat malestar entre els veïns i comerciants. Com a solució provisional mentre no es resol definitivament el problema, s’instal·larà una catifa per on els vianants podran creuar la plaça pel centre. Mentrestant, la gent ha de passar pels laterals, que estan parcialment a cobert. En els trams descoberts hi han tirat sal per evitar la formació de gel.

La plaça del Mig és un lloc molt transitat perquè, a més de tenir diferents establiments, serveix de corredor per unir dues zones comercials de molta activitat, que són el carrer de Sant Esteve i la zona de la plaça Mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia