Societat

Michelin il·lumina quatre noves estrelles catalanes

El restaurant barceloní Angle, del popular Jordi Cruz i dirigit pel xef Alberto Durá, ha guanyat la seva segona estrella Michelin. En la Gala de les Estrelles, celebrada ahir a la nit a Sevilla, també es va concedir una distinció al restaurant Aürt de Barcelona, del cuiner Artur Martínez; al Cinc Sentits, també de Barcelona, del xef Jordi Artal, que recupera l’estrella que va perdre en la passada edició per tancament i trasllat, i al Deliranto de Salou del xef Josep Moreno. En canvi, perden l’estrella que tenien La Barra de Carles Abellán de Barcelona, Els Brancs de Roses i Terra de s’Agaró. També l’ha perdut el restaurant Gaig, de Barcelona, per tancament i trasllat

La guia Michelin diu del restaurant Angle que el xef Alberto Durá “aposta, en línia amb les consignes marcades pel mediàtic xef Jordi Cruz, pel que ells defineixen com «alta cuina de consum quotidià»”.

En aquesta edició una de les notícies va ser l’entrada del Cenador de Amós, de Villaverde de Pontones (Cantàbria), al grup dels tres estrelles Michelin. A Catalunya, mantenen la màxima distinció El Celler de Can Roca, el Lasarte i l’ABaC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia