Societat

El macrooperatiu dels Mossos contra el tràfic de drogues i armes continua amb més registres al Maresme

La policia escorcolla una propietat privada a Alella el dia després d’haver detingut una quarantena de persones

El macrooperatiu dels Mossos d’Esquadra contra el tràfic de drogues, armes i contra el blanqueig de capitals continua aquest dissabte amb més registres al Maresme. La policia catalana escorcolla una propietat privada a Alella el dia després d’haver detingut una quarantena de persones relacionades amb una organització criminal amb epicentre al barri de Sant Roc de Badalona. Més de 600 agents -entre els ABP, els ARRO, la unitat de subsol, la unitat canina, la unitat d’investigació i, fins i tot, els TEDAX- van participar ahir divendres en un operatiu que va permetre desmantellar un dels clans de narcotràfic “més rellevants” al Barcelonès Nord, que tenia també integrants dedicats al tràfic d’armes. En total es van fer més d’una trentena d’entrades domiciliàries entre Badalona i altres municipis com Viladecans, Sant Celoni, Alella, Santa Coloma de Gramenet o Riells i Viabrea.

El cap de la divisió d’investigació criminal, Antonio Rodríguez, va explicar que “els resultats son satisfactoris” i no descartava que hi poguessin haver més detencions en els propers dies. Per entrar als domicilis, els Mossos van fer servir en alguns casos serres radials per superar la doble porta blindada dels domicilis. Una estratègia que segueixen els narcotraficants per guanyar temps i destruir proves. El de Badalona, al barri de Sant Roc, era un dels punts de venda “més calents” a Catalunya. La presència de venedors a la via pública havia generat intranquil·litat i por entre els veïns. “L’objectiu d’aquest tipus d’operacions també és revertir la situació de por i tornar la tranquil·litat al barri”, va assenyalar el cap de la comissaria de Badalona, Alfons Sarrias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia