Societat

Dos detinguts per agredir tres vigilants de Renfe en una baralla al tren a Pineda de Mar

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves, un de 19 anys i un altre menor, acusats d’agredir tres vigilants de Renfe, que han patit lesions de diversa consideració quan han intentat impedir una baralla en un comboi a l’alçada de Pineda de Mar (Maresme) entre diversos implicats.

Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra i de Renfe, aquest incident ha passat poc abans de les set del matí, quan s’ha originat una baralla entre diversos passatgers d’un tren de la R-1, que cobria el trajecte entre Blanes (la Selva) i Barcelona.

A més, a l’altura de Pineda de Mar, un grup de persones també ha apedregat el comboi des de l’exterior.

Davant d’aquesta situació, el maquinista ha aturat el tren i ha alertat els serveis de seguretat privada, mentre els passatgers que no participaven en la batussa han estat traslladats a un altre comboi per seguir la seva ruta.

Els agents de seguretat privada han intervingut per intentar separar els joves que es barallaven a l’interior del tren.

Alguns joves s’han pegat llavors amb els agents de seguretat privada, tres dels quals que han patit lesions de diversa consideració que han requerit atenció mèdica.

En concret, segons les fonts, a un agent li han hagut de posar quatre punts de sutura al cap, on tenia una ferida sagnant, i dos punts al nas i s’està comprovant si pateix un vessament intern en un ull. Els agents de seguretat també han rebut l’impacte d’alguna pedrada, segons les fonts.

Els Mossos d’Esquadra han acudit a el lloc i han identificat a diversos dels suposats participants en la baralla, entre els quals han detingut dos joves acusats de l’agressió als vigilants.

Es tracta d’un jove de 19 anys, acusat d’un delicte de lesions, i un menor, acusat de lesions i amenaces, tots dos de nacionalitat espanyola, als quals també s’han d’atribuir els danys causats en el comboi.

Els Mossos d’Esquadra han començat ja a rebre les primeres denúncies per part dels afectats per aquesta baralla al tren.

El portaveu de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona, ha indicat que aquest incident s’engloba en un “problema social” que va més enllà de la seguretat ferroviària, per a la qual la companyia destina cada any uns 15 milions d’euros per complementar en seus trens la tasca de seguretat ciutadana de la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES