La pluja no aigualeix l'exposició de flors

La regidora de Mobilitat i Via Pública destaca l'augment del 20% de peticions de guies turístics al Punt de Benvinguda

«La pluja ha fet el que ha de fer el mes de maig», deia Isabel Salamaña, i explicava que encara «ens ha beneficiat perquè ha ajudat a la conservació de les flors». Ja que considera que la festa està «consolidada» i és coneguda. Així doncs, l'organització de l'exposició es mostra satisfeta perquè, tal com es va fer evident ahir i dissabte, hi va haver molt de públic i els restaurants van estar plens de gent. A més, han augmentat aproximadament un 20% les peticions de guia turístic al Punt de Benvinguda, tal com explicava Salamaña.

Així mateix, l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, en l'acte d'entrega de premis del concurs Girona, Temps de flors, va dir que «si plou és igual, perquè les persones que l'organitzen sempre se'n surten bé.» Anna Pagans també va manifestar que aquesta fira, impulsada per tots els gironins i gironines, té molta repercussió, i va posar com a exemples les visites rebudes de l'expresidenta de Xile, Michelle Bachellet, o fins i tot de la reina de Noruega, que va demanar discreció per la seva visita. L'acte es va celebrar ahir a la tarda a la plaça del Pou Rodó de Girona i hi va actuar la coral infantil i juvenil de Saba Nova. Però el veritable protagonista de l'acte va ser el partit del Barça. Fins i tot els nois de la coral que cantaven van aturar-se un moment, astorats, en sentir un crit unànime que provenia d'una de les cafeteries que hi ha al Pou Rodó: només era la celebració del primer gol del partit. Escarmentats amb el primer, ja no va fer tan d'efecte el segon gol, tot i que tothom aprofitava per treure el nas un moment o altre al televisor per veure la repetició del gol o, com a mínim, conèixer el resultat. Davant de l'evident expectació que aixecava el partit, no van tenir més remei que informar de la situació del partit als assistents a l'acte per fer calmar els ànims i per recuperar la seva atenció cap als nens i els premis.

Bon paper dels Marrecs

D'altra banda, ahir al matí la colla castellera els Marrecs de Salt van descarregar el seu primer cinc de set de la temporada i ho van fer a la plaça de la Independència, en el marc dels actes de l'exposició Girona, Temps de Flors.

Els Marrecs van aconseguir aquesta fita després d'aixecar un tres de set. Amb el d'ahir, ja són dos els que els Marrecs han pogut aixecar aquesta temporada.

L'actuació dels Marrecs de Salt ha estat acompanyada dels Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Tarragona, que van fer una actuació semblant a la dels saltencs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona