Salut

El Col·legi de Metges defensa que el nou Trueta es faci a Salt

Troba idonis els terrenys a prop del Santa Caterina per al nou campus de salut

El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) veu idonis els terrenys a prop de l’hospital de Santa Caterina de Salt perquè s’hi construeixi el nou hospital Josep Trueta. En un comunicat, el president del COMG, Josep Vilaplana, va reiterar que la construcció a Salt permetria fer un campus de salut potent a Girona Sud, amb “noves facultats de Medicina i d’Infermeria i noves disciplines biomèdiques”.

El COMG reitera el seu posicionament, després que, dijous, la comissió de Salut del Parlament aprovés una proposta de resolució per iniciar la construcció del nou Josep Trueta a Domeny (Girona). Per Vilaplana, és l’hora de ser “molt ambiciosos, dissenyar un campus de somni i sortir de la zona de confort”. El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, també hi dona suport. “És una proposta estratègica transcendental per al país”, va dir a Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia