Societat

El fort vent fa caure arbres i obliga a tancar parcs

Les zones més castigades van ser el Vallès Occidental i el Camp de Tarragona

Dues dones ferides lleument a Tortosa per la caiguda dels llums de Nadal

Les ràfegues de vent en el pic més àlgid d’intensitat ahir al migdia van arribar a superar els 100 quilòmetres per hora a diversos punts, sobretot del Camp de Tarragona. El Servei Meteorològic de Catalunya va registrar ràfegues de fins a 166,6 quilòmetres per hora a Mas de Barberans, al Montsià. A Tortosa dues dones van resultar ferides lleument quan els van caure uns llums de Nadal penjats al carrer. Els serveis d’emergències les van atendre al mateix lloc dels fets i van poder anar-se’n sense necessitats de ser ateses a l’hospital.

La majoria d’incidències i avisos que van rebre els bombers per caiguda d’arbres, branques i mobiliari urbà i obstacles a la calçada es van produir a municipis de l’àrea metropolitana. A molts municipis es van activar els plans d’emergència pel fort vent i en el cas de Barcelona es van tancar els parcs públics com a mesura de seguretat. Mataró també va tancar el recinte al parc Central i Sabadell va suspendre les activitats esportives previstes a l’aire lliure i l’encesa de llums de Nadal d’alguns carrers. A les sis de la tarda els Bombers havien rebut 502 avisos, la majoria per arbres caiguts i elements inestables a les façanes i a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia