Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè i ambient suau a migdia la resta del cap de setmana

Diumenge començarà amb estrats baixos a primera hora a l’altiplà central, núvols alts a la tarda en general i intervals de núvols baixos al final del dia al litoral sud

La temperatura, lleugerament més baixa

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La resta del cap de setmana el sol estarà present a la major part del país; la temperatura serà lleugerament més baixa, per bé que es mantindrà l’ambient suau a migdia, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Diumenge el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat per núvols alts, sobretot a partir de la tarda. Independentment, fins a darrera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l’altiplà Central i al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al litoral sud. No s’espera precipitació.

La temperatura mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral central i nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta. La màxima es mourà entre els 10 i els 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

El vent bufarà entre fluix i moderat en general, més reforçat a la tarda a la costa central i al sud de la Costa Brava, on es pot registrar algun cop fort.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia