Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

La setmana arrenca amb canvis

Els núvols augmentaran aquest dilluns a molts punts del litoral i prelitoral, on fins i tot pot caure alguna gota

A partir de mitja tarda pot ploure al vessant sud del Pirineu i la cota de neu se situarà als 2.000 metres

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La setmana acaba amb temps assolellat i ambient suau a migdia a les portes d’un canvi de temps, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Dilluns els núvols baixos augmentaran a molts punts del litoral i prelitoral, on el cel es mantindrà entre mig i molt tapat, sobretot a la meitat sud d’aquests sectors i a l’Empordà.

A la resta del país el cel estarà enteranyinat fins a migdia per núvols alts. A partir de llavors augmentarà la nuvolositat i quedarà entre mig i molt ennuvolat al llarg de la tarda, sobretot a la meitat oest.

Al llarg del dia pot caure alguna gota a punts de litoral. Seran precipitacions febles i minses. Al vessant sud del Pirineu pot començar a ploure a partir de mitja tarda. La cota de neu serà d’uns 2000 metres.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la màxima registrarà un lleu descens, tret de la Val d’Aran on pot pujar lleugerament. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral i litoral nord, i entre 8 i 13 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre els 10 i els 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu i l’altiplà Central i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia