Societat

Pessebre brunyolenc amb reivindicació

La presentació de l’espectacle recorda les persones que han hagut de marxar de casa, incloent-hi Josep i Maria

La 38a edició del pessebre vivent de Brunyola, al municipi de Brunyola i Sant Martí Sapresa, aquest any és reivindicatiu. La presentació inicial servirà per donar “un missatge de suport a la gent que, pels motius que sigui, polítics, ideològics o per dictadures, han de marxar de casa, com ara Josep i Maria, que també ho van haver de fer”, explica la presidenta de l’entitat Amics de Brunyola, Lourdes Serra.

Hi ha cinc dies de representacions –avui, el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, el diumenge 29 i el dimecres 1 de gener, totes a les 7 de la tarda–. En el minut inicial es farà la proclama a favor dels drets humans. “Per a tothom que creua el Mediterrani arriba el Nadal”, diu la representant de l’organització. Posteriorment hi haurà un recorregut d’uns 800 metres per veure com treballen alguns artesans i veure les escenes, situades, entre altres emplaçaments, a les torres del castell o dalt de l’escala.

El pessebre tindrà per primer cop una persona intèrpret de llengua de signes per a persones amb discapacitat auditiva. A l’espectacle hi treballen, incloent-hi tècnics i figurants, unes 230 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia