Societat

Llum verd a la remodelació dels voltants del Camp Nou

La comissió de govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte d’urbanització dels carrers i els espais verds dels voltants de l’estadi de Camp Nou, el que ja es coneix com l’Espai Barça, amb una inversió total de 28 milions d’euros que aniran a càrrec del Futbol Club Barcelona.

A la vegada que es renovarà l’estadi, s’aterrarà el Miniestadi i es construirà un nou palau d’esports per a les seccions, s’actuarà sobre una superfície de 111.046 metres quadrats, i s’integrarà el recinte de el club de futbol al barri de la Maternitat i de Sant Ramon amb nous espais privats oberts a l’ús públic. Els carrers que es renovaran són Arístides Maillol, Joan XXIII, Gregorio Marañón, Menéndez Pelayo, Cardenal Reig, Elisabeth Eldenbenz i Travessera de les Corts.

L’obertura del recinte de Camp Nou alliberarà nous espais d’ús públic que oferiran recorreguts “més amables” entre la Travessera de les Corts i la Diagonal i facilitaran l’accés a eixos verds de l’avinguda Diagonal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia