Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Pocs canvis més enllà de l’augment de la nuvolositat

El cel es mantindrà aquest divendres entre mig i molt ennuvolat per bandes de núvols alts

La temperatura serà similar o lleugerament més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest divendres la situació meteorològica continua gairebé igual, si bé s’espera que augmenti la nuvolositat de tipus alt i mitjà, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Es preveu cel entre mig i molt ennuvolat per bandes de núvols alts que minvaran d’oest a est a partir del vespre. A banda, fins a migdia hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió Central, a a punts de la meitat sud del litoral i prelitoral i l’extrem nord del litoral, que seran persistents a punts de Ponent tota la jornada. A partir de migdia, arribaran bandes de núvols mitjans pel nord-oest que avançaran d’oest a est si bé a partir del vespre minvaran ràpidament. Independentment, al final del dia, el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

A causa de la presència de boira, s’espera algun plugim inapreciable o minso a l’oest de la depressió Central de matinada. Al final del dia, no es descarta alguna precipitació inapreciable o minsa a cotes altes del vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu al voltant dels 1600 metres.

La temperatura es manté similar o lleugerament més alta. Al Pirineu la temperatura més baixa es donarà al final del dia i podrà ser lleugerament més baixa. La mínima oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la resta del territori, i entre 2 i 7 ºC al litoral. La màxima es mourà oscil·larà entre 2 i 7 ºC a Ponent, entre 9 i 14 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l’altiplà Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del país.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia