Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Menys boira

Aquest dissabte entrarà vent de component nord als dos extrems del país que podrà aclarir el cel

La temperatura serà similar o lleugerament més alta

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

La principal novetat meteorològica d’aquest dissabte és l’entrada del vent de component nord als dos extrems del país que podrà aixecar la boira a migdia de Ponent, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel es mantindrà serè, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos en valls i fondalades de l’interior del territori, sobretot al nord de les comarques de Ponent, i a l’altiplà Central seran persistents. A més, també hi haurà estrats baixos fins a migdia al vessant nord del Pirineu.

De matinada no es descarta alguna precipitació al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que se situarà al voltant dels 1400 metres. A més, a causa de la boira, tampoc es descarta algun plugim inapreciable o minso a valls i fondalades de l’interior del territori.

La temperatura serà similar o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. A Ponent la temperatura a migdia podrà ser lleugerament més alta, mentre que a la resta del país la temperatura màxima baixarà lleugerament.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia