Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Boira a Ponent i sol la resta

Diumenge és possible algun plugim a punts de la depressió central

Hi haurà inversió tèrmica

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

El cap de setmana continuarà marcat per la boira persistent a Ponent i sol a la resta del país, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Diumenge el cel es mantindrà molt ennuvolat o cobert per estrats baixos a Ponent i l’altiplà Central al llarg del dia. A la resta del territori el cel es preveu serè, tot i que també hi haurà estrats baixos fins al final del matí a altres punts de la depressió Central i l’interior de les terres de l’Ebre. A partir de la tarda també n’apareixeran a punts del litoral i prelitoral central i sud.

Es probable alguna roina a punts de la depressió Central a causa dels bancs de boira.

La temperatura ni tan sols arribarà als 5 graus als llocs amb boira, mentre que a la resta del país, l’ambient serà més suau a migdia. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 2 i 7 ºC a la resta tot i que podrà ser lleugerament més alta al litoral. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima serà lleugerament més alta en conjunt, tot i que a l’oest de la depressió Central serà similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre -1 i 4 ºC a Ponent i a l’altiplà Central, entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia